Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Kone Pure Optical er nu at finde i butikkerne

 

0
Posted 30. juli 2013 by

ROCCAT-Kone-Pure_Optical_front_perspective_rightKone Pure Optical er nu at finde i butikkerne sammen med ultra tynde musemåtten Sense i Metor Blue. Kone Pure Optical er lidt mindre end den kendte Kone Pure, og giver samme høje opløsning i denne optiske mus som du kender fra mus med laser. Det opnåes med en  Pro-Optic (R3) optisk sensor. Samtidig har musen  Omron knapper, ROCCAT’s Easy-Shift[+], Easy-Aim, ROCCAT Talk, og du kan justerer helt op til 4.000 DPI.

Nå ja og er der Sense musemåtten. Du gætter selv hvorfor den kaldes Meteor.

ROCCAT_Sense_MeteorBlue_Persp_Pad

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment