Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Kvinde skal giftes med sit Tetris spil

 

0
Posted 10. januar 2018 by

I troede I havde set det mest gakkede, men denne historie overgår nok det meste.

Hvis I sidder der hjemme og tror I er vilde med jeres spil, så kan vi nok overgå dette med denne lille historie.

En kvinde fra Florida ved navn Noorul Mahjabeen Hassan har nemlig meldt ud at hun skal giftes med den eneste ene. Og nej det er ikke en mand. Det er nemlig noget så vildt som et Tetris spil.

Hun mødte “ham” tilbage i 2016 og har derefter brugt helt op til 12 timer om dagen sammen med “ham”. Så man kan vel godt konstaterer at hun er helt vild med ham. I et interview med Metro fortæller Noorul Mahjabeen Hassan alt om sin kærlighed til sit Tetris spil.

Vi på redaktionen ønsker dette nye par alt lykke frem over.

Kunne I finde på at gå så langt?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment