Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

L.A. Noires seneste trailer har fokus på Nintendo Switch

 


0
Posted 10. november 2017 by

Rockstar Games har netop udgivet en ny trailer der viser hvordan L.A. Noire kommer til at se ud på Nintendo Switch. Snart kan du tage Los Angeles med i rygsækken og opklare kriminalsager on-the-go!

I videoen får vi små bidder af gameplay, der viser hvordan Nintendo Switch versionen kommer til at skille sig ud fra de andre platforme. Udover forbedret grafik, vil spillet også gøre brug af konsollens egenskaber.

L.A. Noire på Switch vil komme til at inkludere hele spillet og al DLC. Du vil kunne bruge dine Joy-Con controllers med gyroscop, motion-controls, HD rumble og muligheden for at bruge touchscreen input.

L.A. Noire udkommer d. 14 november på PlayStation 4, Xbox One og Switch.

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment