Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Lange udsigter til næste Xbox

 

 
Resumé
 

criteria 1
 
 
 
 
 
/5


 


Sammendrag

Det er blevet sværere at overtale forbrugere til at opgradere og de er mere opmærksomme på om de får noget for pengene, siger president for Microsoft’s underholdningsenhed, Robbie Bach. Der var kun var 4 år mellem den første Xbox og Xbox360 og mange spåede derfor at de ville være hurtigt ude med deres 3. konsol. Microsoft vil hellere koncentrere sig om kvaliteten af deres […]

0
Posted 12. januar 2009 by

 
Nyhed
 
 

Det er blevet sværere at overtale forbrugere til at opgradere og de er mere opmærksomme på om de får noget for pengene, siger president for Microsoft’s underholdningsenhed, Robbie Bach.
Der var kun var 4 år mellem den første Xbox og Xbox360 og mange spåede derfor at de ville være hurtigt ude med deres 3. konsol. Microsoft vil hellere koncentrere sig om kvaliteten af deres titler, frem for at opdatere selve hardwaren, siger Bach. Xbox-live vil være et af de steder der også vil få en masse opmærksomhed for at trække flere kunder til (17 millioner i skrivende stund). Bach mener at dette også kommer til at gælde de andre to “spillere”, Sony og Nintendo og at denne generation af konsoller, nok kommer til at vare lidt længere.

Er i interesserede i at se den næste generation snart, eller er i tilfredse med det vi har nu?

 

Kilde: mercurynews.com

Comments

comments


Morten Lauritzen

 
Gamer lige nu: DmC, Bioshock Infinite, Spelunky (XBLA) Ser frem til: GTA5 og ny hardware!!


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment