Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Leave Devil Alone gratis på iTunes og Google Play, og et par andre gratis titler

 

0
Posted 19. juli 2013 by

Leave Devil Alone er en Plants vs. Zombies klon, så har du aldrig prøve at spille den genre som kaldes Tower Defence, så er der mulighed for at prøve helt gratis. Du finder det på iTunes via dette link og på Google Play.

Sideview er et Sudoku med farver i stedet for tal. Du finder det på iTunes via dette link.

Er du mere til lidt traditionel arcade action så finder på iFighter 1945. Den er både på iTunes via dette link og på Google Play.

make froyo er et spil hvor du kan lave dine egne frozen yogurt desserter. Du finder det på iTunes til både iPad og iPhone.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment