Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

LEGO CITY Undercover: The Chase Begins kommer til 3DS 25. april

 

0
Posted 29. marts 2013 by

LEGO CITY Undercover: The Chase Begins udspiller sig inden handlingen i Wii U-spillet LEGO CITY Undercover. I Nintendo 3DS-spillet indtager du også rollen som politimanden Chase McCain, men her skal Chase begive sig ud på sin allerførste opgave i LEGO CITY som nyuddannet betjent. LEGO CITY er en stor by, fyldt med sjove og interessante figurer samt en masse spændende opgaver. Der findes også godt med forklædninger, som Chase kan bruge til at få adgang til nye egenskaber og genstande. Du har desuden adgang til en scanner på den nedre skærm på din Nintendo 3DS, som du bruger til at modtage ledetråde og analysere dine omgivelser. Din første og vigtigste opgave i spillet er at finde skurken Rex Fury og sætte ham bag lås og slå!

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment