Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

LEGO Marvel Super Heroes, fra Warner!

 

0
Posted 9. januar 2013 by

Warner Bros. har netop udsendt en pressemeddelelse om at de kommer med et LEGO Marvel Super Heroes spil udviklet af TT Games. Det betyder at  Iron Man, Hulk, Thor, Spider-Man, Wolverine og alle de andre Marvel helte skal redde Jorden fra Loki og Galactus. Spillet udkommet på alle platforme i efteråret.

Det mest overraskende er, at det er Warner Bros. som udgiver spillet da Marvel Entertainment er ejet af Disney som konkurrerer med DC Comics som er en del af Time Warner. Der er nok penge indvolveret.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment