Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Lets Sing 2018 ude nu

 


0
Posted 23. oktober 2017 by

Lets Sing 2018 er endelig ude, så nu skal der skråles med på mange af de sange vi kender fra hitlisterne.

Vi kan synge med på sange fra blandt andet Danske Lukas Graham, Lady Gaga, Coldplay og Calvis Harris. Så der er god grund til at kunne lide denne titel. For at fejre denne udgivelse deler vi hermed udgivelses traileren til spillet.

Lets Sing 2018 er ude på Playstation 4 og Nintendo Wii (Wii U kompatibel også). Spillet kommer også i en Nintendo Switch version, men der må vi vente til den 24. November.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment