Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Livestreaming af Beyond: Two Souls-event i New York

 

0
Posted 25. april 2013 by

Til efteråret udkommer Beyond: Two Souls til PS3, der som det første spil nogensinde er blevet udvalgt til at være en del af Tribeca Film Festival i New Yorks’ Official Selection. Spillet er en psykologisk thriller fra skaberne af den prisbelønnede succes Heavy Rain og har de amerikanske skuespillere Ellen Page og Willem Dafoe på rollelisten.

På lørdag den 27. april afholdes et særligt premierescreenings-event på festivalen i New York, hvor der bliver vist klip fra spillet og hvor bl.a. Ellen Page vil være til stede. Efter screeningen vil der være en paneldiskussion og live Q&A med Ellen Page og Quantic Dream. Livestream starter kl 00.30 dansk tid hvilket er d.28 søndag morgen. Nedenfor kan du se tidsplanen i New York tid.

SCHEDULE FOR EVENT 27th APRIL:

18:35 Actor/developer arrivals for red carpet interviews and photos 
19:00 Screening to commence with David Cage 
20:00 Panel discussion with cast and Quantic Dream to commence 
20:30 Live Q&A with panellists and audience 
20:40 Interviews to commence 
22:35 Interviews to conclude and media to make their way to one of two after parties

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment