Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Login og Twitter

 

Posted 14. oktober 2012 by

 
Nyhed
 
 

Der er kommet et par spørgsmål omkring login, og jeg må indrømme at det godt kan gå hen og blive en stress faktor. Det er højt på prioritets listen så du ikke hver evige eneste gang bliver sendt til din profil side hvis du f.eks. vil kommenterer en nyhed eller en anmeldelse.

Vi ønsker du bliver sendt tilbage til den side hvor du loggende ind, og håber af have en løsning inden for de næste par døgn.

Der bliver opdateret i FQA sektionen som du finder nederst i det som er fodnote linien (footer). Når der er opdateringer og nyt på sidne kan vil vores Twitter automatisk blive opdateret. Det synes vi er den mest moderne måde at sikre du kan organiserer dine nyhedstrømme. I hvert enkelt Tweet er der også et direkte link (også kaldet et dybt link) til siden, så du slipper for at rode rundt via forsiden eller andre oversigter. Enkelt og effektivt.


 


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


Kommentarer

  1. Der er en række tekniske ting som er først for og en vigtig er login. Følger du med kan du se at der ligger en login i bunden af siden, med et linieskift. Opgaven er nu at få den til at være pænt på samme linie som resten af punkter og at den sender dig tilbage til den side du var på da du trykkede på knappen.

    Søge funktionen er lavet mere diskret i toppen af siden til højre for knapperne til RSS, FaceBook og Twitter.

    Vi vil gerne have en bedre billedside og desværre vises billeder i stor størrelse på en ny side i stedet for det som kaldes en Lightbox. Det betyder at du skal bruge tilbage knappen i din browser for at komme tilbage til artiklen.

    Jeps olie, sved og blod flyder i maskinrummet.