Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

MAFIA III annonceret af 2K Games; Første trailer udgives under Gamescom!

 

0
Posted 29. juli 2015 by

Endelig! Det er 5 år siden MAFIA II så dagenslys og det er nu omsider tid igen til at påtage sig gangster rollen og suse igennem de bande-fyldte gader. Vi er klar!

2K Games har annonceret at de er i fuld sving med MAFIA III. Det bekræfter både domæner som der er blevet registeret til spillet, sammen med nyheden om en trailer for spillet, som står til at blive fremvist under Gamescom i næste uge.

Der er nu blevet åbnet op for både spillets Facebook side, Twitter, og Youtube. Specielt Youtube skal i holde øje med, for her vil traileren blive lagt ud meget snart.

Den 5 August ca. kl. 14:00 skulle traileren for MAFIA III blive lagt ud på youtube, via linket her: youtube/mafiagame. Ikke meget vides ellers om spillet udover at det er udviklerne Hanger 13 der står bag udviklingen af spillet og det er så med 2K Games som udgiver.

Så hold gluggerne på spillets youtube side d. 5 August. Vi opdatere selvfølgelig også med traileren når den udgives. Vi glæder os ekstremt!

 

Comments

comments


Jonas Plum

 
Jeg er en ung gamer fra det Nordjyske. Med gamerblod i årene og mange virtuelle år på bagen, har jeg prøvet og ejet de fleste spillekonsoller. Dog indrømmet, PlayStation fan helt ind til benet. Er altid nysgerrig mht. hvad fremtiden bringer inden for spil, film, gadgets osv. Det er en fantastisk tid vi lever!


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment