Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Magic 2014 – Duels of the Planeswalkers annonceret med en trailer

 


0
Posted 23. marts 2013 by

Wizards of the Coast har annonceredet at Magic 2014 – Duels of the Planeswalkers udover at udkomme til iPad, Xbox LIVE Arcade, Steam and PlayStation Network for første gang også kommer til Android. Der bliver masser af nye elementer i den kendte Magic verden. Der bliver 10 nye decks, 15 nye Encounters og 10 nye opgaver. Der kommer selvfølgelig også et sæt fysiske kort hvo basis sættet kommer til at indeholde 249 kort og Planeswalkers – Ajani, Jace, Liliana, Chandra og Garruk.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment