Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Mario bliver TV stjerne i 3 nye Super Mario Odyssey reklamer

 


0
Posted 12. oktober 2017 by

Super Mario Odyssey er spillet som næsten kendes af alle Nintendo fans verdenen over. Nu kommer næste etape i Mario hypet, nemlig TV reklamer.

I toppen af nyheden her, kan I se et helt vildt TV spot som har fokus på Super Mario Odyssey som udgives på Nintendo Switch den 27. Oktober.

Ud over dette ret vilde TV spot, så har nintendo lavet 2 andre reklamer for spillet, og dem får I selvfølgelig lige her:

Så må vi se om Nintendo får nye fans ind den vej, men mon ikke det kommer til at ske lige meget hvad.

Skal du have Super Mario Odyssey når det udgives?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment