Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Mario Kart Arcade GP VR på vej til Japan og London

 


0
Posted 17. juli 2017 by

Tag med Mario & Co. ind i den virtuelle verden! Mario Kart Arcade GP VR lader dig køre ræs i VR. Oplev suset, smid med bananer og opsamle power-ups!

Helt tilbage til den 13 Juni kunne Bandai Namco annoncere en ny arkade med fokus på VR. Første VR arkade sted åbner dørene op i næste måned i Japan og senere på sommeren i London. Arkadehallerne kommer til at bruge HTC Vive headset for deres spil.

Mario Kart Arcade GP VR bliver et af spillene man kan spille og der er lovet fuld fart på. Her er en liste af hvad man kan forvente, skulle man komme forbi og vil prøve spillet:

  • Four player co-op including Mario, Luigi, Peach, and Yoshi
  • NPCs including Bowser and Wario
  • Vive trackers are required to be work on a player’s left and right wrists
  • The right tracker controls acceleration and the left controls braking
  • The steering wheel contains force feedback; the seat rumbles
  • Items include the banana, green shell, and hammer
  • Items are attached to balloons and must be grabbed using your hands
  • Items can be thrown in multiple directions–not just forward or back

Spillet er ikke udviklet af Nintendo selv. Men dette kunne måske være første skridt på vejen til VR for Nintendo. Hvem ved. Men det bliver spændende at se om der kommer flere arkadehaller af samme slags.

Skulle man få lyst til at prøve spillet nu og man tilfældigvis er i Japan, så besøg VR Zone Shinjuku hvor Mario Kart Arcade GP VR står klar.

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment