Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Masser af kendte titler gratis på iTunes

 

0
Posted 8. juli 2013 by

Where’s My Water?, Tiny Wings, Traktor DJ og flere andre kendte titler findes i øjeblikket gratis på iTunes. Der har ikke været en generel annoncering selvom det kan være for at fejre 5 års fødselsdag d. 19 juli for iTunes App Store, at nogle af de mest sælgende titler nu tilbydes gratis. Vi har fundet følgende med link til iTunes:

Where’s My Water?

Tiny Wings

Tractor DJ

Badland

Superbrothers: Sword & Sworcery EP,

Infinity Blade II

De fleste findes både til iPhone og til iPad. Infinity Blade II er lavet på Unreal motoren og er rigtigt flot, mens Bandland er det nyeste spil på listen. Tractor DJ har været det dyreste før det blev gratis. Der kan være andre så det kan betale sig at bruge lidt tid på iTunes App Store.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment