Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Master X Master lukkes ned

 

0
Posted 20. november 2017 by

Hvis du spiller MOBA spillet Master X Master, så er det ved at være sidste udkald for at spille det, da spillets servere lukkes ned.

Det har ikke været den succes som NCsoft havde håbet på, så de har taget konsekvensen af dette og lukker spillets servere ned snart. I kan læse den officielle udmelding om dette her:

We explored several options, but none of them were sustainable. We truly believe that MXM is special, and offered a lot of new ideas to change up the MOBA genre, but in trying to carve out a niche for itself, we failed to connect with players.

Der kan ikke købes mere i spillet for rigtige penge. Men en god ting er, at de giver dem der spiller det en masse valuta så man kan nå at låse op for alt indholdet.

Master X Master lukkes ned den 31. Januar 2018.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment