Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Max: The Curse of Brotherhood ude til PlayStation 4

 


0
Posted 13. november 2017 by

Max: The Curse of Brotherhood, som er udviklet af danske PressPlay, udkom som en eksklusiv titel til Microsoft i 2013. Det er et familie venlig platformsspil. Den er baseret på titlen Max and the Magic Marker fra 2010. Microsoft købte PressPlay blot for at lukke det efter udgivelsen af Max: The Curse of Brotherhood.

Nu har Wired Productions der er en uafhængig udvikler og udgiver fået det udgivet til PlayStation 4 i samarbejde med danske Flashbulb Games. Det kan både købes som download eller som fysisk udgave. Du kan finde en forhandler her:

http://www.wiredproductions.com/where-to-buy/max-the-curse-of-brotherhood

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment