Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Max: The Curse of Brotherhood ude til PlayStation 4

 


0
Posted 13. november 2017 by

Max: The Curse of Brotherhood, som er udviklet af danske PressPlay, udkom som en eksklusiv titel til Microsoft i 2013. Det er et familie venlig platformsspil. Den er baseret på titlen Max and the Magic Marker fra 2010. Microsoft købte PressPlay blot for at lukke det efter udgivelsen af Max: The Curse of Brotherhood.

Nu har Wired Productions der er en uafhængig udvikler og udgiver fået det udgivet til PlayStation 4 i samarbejde med danske Flashbulb Games. Det kan både købes som download eller som fysisk udgave. Du kan finde en forhandler her:

http://www.wiredproductions.com/where-to-buy/max-the-curse-of-brotherhood

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment