Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Mega Man får sine egne frimærker

 

0
Posted 22. november 2017 by

Det er ikke den store dille at være frimærke samler mere, men når det tales gamer frimærker, så tror jeg vi alle er klar på at få fingrene i dem.

Mega Man får sin helt egen frimærke samling, dog skal det siges at det kun er i Japan dette sker. Mega Man er et stort ikon i Japan. Vi kender ham som Rockman i Japan og han har netop 30 års jubilæum hvilket de fejre med stil. Hvis dit Japanske er finpudset kan du klikke her og læse mere om det.

Er dit Japanske ikke hvad det kunne være, så viser vi jer hermed 30 års jubilæums frimærke arket som alle gamere vil være vilde med at få fingrene i:

Er det bare os, eller er de frimærker ikke for vilde?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment