Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Mere indhold til det gratis Sports Car Challenge

 


0
Posted 8. marts 2013 by

Sports Car Challenge er et gratis spil til iTunes og Android, hvor du får mulighed for at give den gas i spændende biler fra Volkswagen. Der er ikke tale om den seneste Passat men om sportsvogne fra Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche og selvfølgelig en Scirocco R fra Volkswagen. Den seneste opdatering tilføjer Singapore by Night til listen af exotiske steder at kører ræs. Der er nogle helt fantastiske muligheder for at se interiør i kabinen. Det er ligefør jeg kan lugte læderet i Veyron 16.4 Grand Sport. Du finder spillet gratis på iTunes og på Google Play.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment