Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Mere om Faction Rally der starter 26. september i Destiny 2

 

0
Posted 22. september 2017 by

Efter et nyt 6 timer service vindue på tirsdag så kommer der Faction Rally. Her skal du sværge troskab til en af de tre faction Dead Orbit, Future War Cult eller New Monarchy. Den faction som får flest faction tokens sår eventet slutter 3. oktober sælger et våben til deres følgere for 1000 glimmer mens alle andre skal betale 50.000. Dead Orbit har en scout, Future War Cult en pulse og New Monarchy et sidearm. Der er også rusting og shaders.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment