Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Might & Magic Duel of Champions gratis til PC og iPad

 


0
Posted 21. december 2012 by

Might & Magic Duel of Champions er et online kortspil baseret på Might & Magic universet. Det er gratis at hente og spille hvor det findes til PC og til iPad 2 eller bedre. I traileren får du et indblik i hvordan spillet fungerer.

Det er også det første spil fra Ubisoft som er crossplatform. Det vil sige at du på en PC kan spille mod en som benytter iPad versionen eller omvendt. Spillet er ægte free2play så du kan optjene og bruge alle spilletselementer ude at betale. Skal det gå stærkere så er der selvfølgelig en in-game butik hvor du kan købe flere kort til dit deck.

Download spillet på hjemmesiden eller via iTunes.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment