Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Might & Magic Duel of Champions gratis til PC og iPad

 


0
Posted 21. december 2012 by

Might & Magic Duel of Champions er et online kortspil baseret på Might & Magic universet. Det er gratis at hente og spille hvor det findes til PC og til iPad 2 eller bedre. I traileren får du et indblik i hvordan spillet fungerer.

Det er også det første spil fra Ubisoft som er crossplatform. Det vil sige at du på en PC kan spille mod en som benytter iPad versionen eller omvendt. Spillet er ægte free2play så du kan optjene og bruge alle spilletselementer ude at betale. Skal det gå stærkere så er der selvfølgelig en in-game butik hvor du kan købe flere kort til dit deck.

Download spillet på hjemmesiden eller via iTunes.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment