Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Might & Magic turnering – Road to Paris

 

0
Posted 7. juli 2013 by

Ubisoft kører en stor turnering til deres populære kortspil Might and Magic: Duel of Champions. Hvis du har evnerne så kan du komme helt til Paris for at spille finale mellem 30. oktober og 3. november. Du kan både deltage online og på specielle events. Senest kunne du deltage i Sverige på Dreamhack, mens næste chance er Gamescom i Tyskland. Turneringen kaldes Road to Paris og du finder mere via dette link. Du kan også deltage online i juli og august.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment