Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Mini Wheels annonceret

 


0
Posted 12. januar 2018 by

Hvis du er til karting genren i bilspil så er Mini Wheels en udgave som byder på både multiplayer underholdning og en singleplayer historie. I singleplayer skal du hjælpe legetøjet Pipo med at finde tilbage til sin ejer fra den dybe kælder. Der er forskellige stykker legetøj som regerer forskellige del af huset som Pipo hver gang skal overvinde i racerløb. Det er smukt lavet i Unreal 4 og udkommer til PC, XO og PS4. Vigtigst af alt så er der lokal multiplayer.

Mini Wheels will include:

  • Engaging story. Help Pipo – the lost and lonely toy – find the way back to his favorite human through an action-packed series of races.
  • 4 game modes: Racing, Capture the Flag, Burnout and Boss Battle.
  • On track power-ups that spice up each race.
  • Extra long super slides.
  • Local multiplayer mode for classic arcade racing fun with friends and family.
  • Online multiplayer component.

Customizable karts – change both their visual and driving parameters.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment