Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Monster Hunter 3 Ultimate får opdatering i april

 

0
Posted 5. marts 2013 by

Capcom og Nintendo har bekræftet, at der kommer en opdatering til Wii U-versionen af Monster Hunter 3 Ultimate i april. Opdateringen vil blandt gøre det muligt for spillere i Europa og Nordamerika at spille sammen online i spillets multiplayer-funktion. Den vil også lade spilleren vælge, omMonster Hunter 3 Ultimate skal spilles på skærmen i Wii U GamePad frem for på tv-skærmen.

Capcom kommer desuden med en række missioner til spillet til at downloade i Nintendo eShop. Missionerne er gratis og den første til download vil være tilgængelig allerede ved lanceringen af Monster Hunter 3 Ultimate.

Monster Hunter 3 udgives i Danmark den 22. marts, både til Nintendo 3DS og Wii U.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment