Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Monster Hunter 3 Ultimate får opdatering i april

 

0
Posted 5. marts 2013 by

Capcom og Nintendo har bekræftet, at der kommer en opdatering til Wii U-versionen af Monster Hunter 3 Ultimate i april. Opdateringen vil blandt gøre det muligt for spillere i Europa og Nordamerika at spille sammen online i spillets multiplayer-funktion. Den vil også lade spilleren vælge, omMonster Hunter 3 Ultimate skal spilles på skærmen i Wii U GamePad frem for på tv-skærmen.

Capcom kommer desuden med en række missioner til spillet til at downloade i Nintendo eShop. Missionerne er gratis og den første til download vil være tilgængelig allerede ved lanceringen af Monster Hunter 3 Ultimate.

Monster Hunter 3 udgives i Danmark den 22. marts, både til Nintendo 3DS og Wii U.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment