Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Need for Speed Payback får en sjov forudbestillings bonus

 

Posted 17. juli 2017 by

Det er altid spændende at se hvad udviklerne finder på af gode forudbestillings bonus til et spil. I år bliver det nok Need for Speed Payback der får titlen for den sjoveste.

Hvis man forudbestiller Need for Speed Payback, vil man få en unik bil pakke som man så tit er vandt til, men det stopper ikke her. For man får også blå hjul røg. Ja I læste rigtigt!

Det er set hos blandt andet EB Games. Det vil også være tilgængeligt hos de forretninger der skilter med det. Bilerne man får i forudbestillings bonus er følgende:

  • Nissan 350Z 2008
  • Chevrolet Camaro SS 1967
  • Dodge Charger R/T 1969
  • Ford F-150 Raptor 2016
  • Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016

Need for Speed Payback udgives den 10. November til Playstation 4, Xbox One og PC.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)