Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Neverwinter: Devoted Cleric montage

 


0
Posted 30. marts 2013 by

Der mangler ikke nyheder og annonceringer fra fantasy genren og senere på året kommer spillet Neverwinter. Det ser fantastisk flot ud som du kan se på denne montage med klassen kaldet Devoted Cleric. Det er en rigtigt god allround klasse hvis du for første gang skal igang med et MMOPRG. Neverwinter er en del af Forgotten Realms som er en væsentligt mere voksen verden end den oprindelige Dungeons & Dragons verden. Du kan finde mere om spillet her. Hvis du er en fantasy bøger så er forfatteren bag Neverwinter R.A. Salvatore som også har skrevet en af mine personlige favoritter “The Dark Elf Trilogy”.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment