Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Nintendo Direct præsentation

 


0
Posted 7. december 2012 by

Savner du et overblik over de kommende måneders udgivelser til Wii U og 3DS så har vi Nintendo Direct præsentation fra 5. december. Det er præsidenten for Nintendo of Europe, Satoru Shibata, der er vært på den 45 minutters lange præsentation.

Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 3,7 milliarder spil og mere end 600 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og Pokémon.

Du finder alle launch trailere nedenfor.

 

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment