Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Nintendo Direct præsentation

 


0
Posted 7. december 2012 by

Savner du et overblik over de kommende måneders udgivelser til Wii U og 3DS så har vi Nintendo Direct præsentation fra 5. december. Det er præsidenten for Nintendo of Europe, Satoru Shibata, der er vært på den 45 minutters lange præsentation.

Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 3,7 milliarder spil og mere end 600 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og Pokémon.

Du finder alle launch trailere nedenfor.

 

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment