Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Nintendo Switch annonceret

 


0
Posted 20. oktober 2016 by

Nu har Nintendo endelig løftet sløret for deres nye konsol og den kommer ikke til at hede Nintendo NX. Må vi have den fornøjelse at præsentere Nintendo Switch!

Nintendo Switch byder på en masse muligheder for både at game når man er der hjemme men også på farten. Som man kan se i traileren vil man kunne tage den af sin stander, klikke kontrolleren på og tage f.eks. Mario med på farten. Men kontrolleren kan også laves om til 2 kontrollere og dermed kan du spille sammen eller imod en anden på samme skærm. Derudover kan den linkes sammen med andre Nintendo Switch konsoller og dermed kan man spille flere i samme spil, som vises i videoen. Den ser i den grad spændende ud og er noget helt anderledes på gaming scenen.

Introducing Nintendo Switch! In addition to providing single and multiplayer thrills at home, the Nintendo Switch system also enables gamers to play the same title wherever, whenever and with whomever they choose. The mobility of a handheld is now added to the power of a home gaming system to enable unprecedented new video game play styles.

Vi følger op på hvad Nintendo Switch ellers har at byde på som informationer bliver tilgængelig løbende.

Nintendo Switch udkommer til Marts 2017.

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment