Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Nintendo Switch er kommet meget godt fra start

 

0
Posted 15. marts 2017 by

Det er godt 2 uger siden Nintendo Switch fik sin længe ventede udgivelse. Og nu er der kommet lidt salgs tal på bordet, og det må siges at den har gjort det godt.

Tallene er ikke alle salgs tal, men tal fra dele af verdenen fra den første uge med Switch. De officielle tal som vi kender er følgende:

  • USA: 500.000
  • Japan: 360.000
  • Frankrig: 110.000
  • England: 85.000

Som I kan se er resten af Europa ikke på, og andre mangler også. Men disse salgstal taler vidst for sig selv alligevel. Og det forlyder at i den første uge har Nintendo Switch solgt over 1.5 millioner enheder.

Man kan også godt fornemme det, for den blev jo revet ned af hylderne og meldt udsolgt mange steder allerede den dag den udkom. Vi er ihvertfald stadig med på hypet, og kan stadig ikke få vores arme ned siden vores anmeldelse af Nintendo Switch.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment