Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Nintendo Switch får snart et Pinball spil

 


0
Posted 3. december 2017 by

December måned er over os, og nu er det tid til Zen Studios er i gavehumør. Byd velkommen til Pinball FX3 som bliver en ny Switch titel i denne måned.

Vi kender Zen Studios fra flere pinball udgivelser, og nu er turen kommet til Nintendo Switch. I kan se spillet i funktion i den trailer vi har vedhæftet denne nyhed.

Pinball FX3 bliver gratis at downloade. Men skal man have flere baner end dem der er med fra starten af, så skal de tilkøbes som vi kender det fra andre pinball spil fra deres side af.

Udgivelses datoen på Pinball FX3 på Nintendo Switch er den 12. December.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment