Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Noctis bliver spilbar i Tekken 7

 


0
Posted 13. november 2017 by

Spiller du Tekken 7 og Final Fantasy XV, så er dette nyheden der kan redde din dag.

Det er netop offentliggjort at selveste Noctis bliver en spilbar karakter i Tekken 7. Final Fantasy XV fans kender uden tvivl Noctis Lucis Caelum, som er spillet ret seje hovedperson. I kan se ham slå sig løs i den trailer der er vedhæftet nyheden her.

Man må erkende at det ikke er hver dag at udviklere arbejder sammen på den måde. For det er jo bekendt en Square Enix titel Bandai Namco har lånt en karakter fra. Men vi hilser dette tiltag stort velkommen.

Noctis bliver en del af “DLC 3” pakken som udgives til foråret 2018.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment