Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Ny Assassin’s Creed Odyssey trailer går i dybden med kampe

 


0
Posted 11. august 2018 by

Ubisoft har udgivet en ny video der går tættere på hvordan kampe kan udspille sig i Assassin’s Creed Odyssey. Hvordan kan du tilpasse din kampstil og hvad gør at du får forspringet? Læs mere her.

I videoen ser vi et skill tree som vores hovedpersoner kan gøre brug af. Der vil være over 30 forskellige egenskaber at lukke op for i løbet af spillet. Her kan du så vælge og blande den stil du synes bedst om. I forhold til Assassin’s Creed Origins, vil kampteknikker og de forskellige egenskaber være langt mere komplekse og flydende.

Nu kan man ikke altid bare løbe fjenden i møde og forhåbentlig vinde, så derfor er der selvfølgelig også forskellige måder at få ram på modstanderne. Der er muligheder for at være defensiv og så slå til, eller tage stealth vejen og snige dig frem. Det hele er en del af dit arsenal af kampteknikker. Men hvad er kampe uden gear og våben. Alt kan opgraderes ved en smed og gøre dig endnu farligere.

Assassin’s Creed Odyssey udkommer på PS4, Xbox One og PC d. 5 Oktober 2018.

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment