Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Ny Days Gone video viser alternativ gameplay

 


0
Posted 14. juli 2017 by

Under E3 2017 blev Days Gone fremvist under Sony’s pressekonference. Spillet byder på en stor og farlig verden, hvor ens valg, rute og handling kan være alt afgørende for overlevelse. I en ny video fra Sony Interactive Entertainment og SIE Bend Studio vises samme demo af spillet, men med alternativ gameplay.

Under E3 blev Days Gone vist frem for udvalgte bag lukkede døre. Noget af det som er anderledes i videoen her, er bla. tid på dagen, vejret og hvordan alt ændre sig herefter. Det er John Gavin der er Creative Director hos Sony bend og Sam Witwe der spiller Deacon St. John i spillet, der guider os gennem videoen. Her fortæller de hvordan sne påvirker din Drifter Bike. De levende døde i spillet kaldet Freakers, er også stærkere og der er flere af dem om natten og meget mere.

Spillets hovedperson Deacon har Survival syn der gør dig i stand til at se mere i dine omgivelser, ressourcer, spor osv. Der bliver også snakket om hvordan man sætter fælder, skaber nyt gear og dynamiske events såsom bagholds angreb.

Days Gone er under udvikling eksklusivt til PS4 og har på nuværende tidspunkt ingen udgivelsesdato. Men vi får mere info om spillet i de kommende måneder.

Comments

comments


Jonas Plum

 
Jeg er en ung gamer fra det Nordjyske. Med gamerblod i årene og mange virtuelle år på bagen, har jeg prøvet og ejet de fleste spillekonsoller. Dog indrømmet, PlayStation fan helt ind til benet. Er altid nysgerrig mht. hvad fremtiden bringer inden for spil, film, gadgets osv. Det er en fantastisk tid vi lever!


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment