Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Ny konsol fra Atari er måske på vej

 


0
Posted 18. juni 2017 by

Folk af den lidt ældre gamer generation har med sikkerhed spillet spil som Pacman, Space Invaders og Q*bert. Nu kan det måske være en mulighed på en ny konsol.

Der er nemlig pludselig dukket en video op af en Ataribox. Det er en kort teaser der er frigivet til den, og dette er en ny konsol som er ved at blive lavet.

Om det er en ny næste generations konsol, eller en retro konsol og vides ikke. For der er ikke mere informatiom om denne konsol end det vi ser i denne video. Men I kan klikke forbi den officielle hjemmeside for at se mere i fremtiden.

Og vi er sikre på at det er Atari der står bag den, for den officielle Twitter profil for Atari har nemlig bekræftet dette:

Vil I se frem til en ny Retrokonsol, eller skal det være noget nyt og spændende?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment