Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Ny Super Mario Maker trailer bringer nostalgien frem

 


0
Posted 29. juli 2015 by

Der er stadig godt 1½ måned til vi kan nyde Super Mario Maker på Wii U, så for at fordrive ventetiden lidt, kan vi nu glæde jer med en ny trailer til spillet.

Meget af det vi ser i denne video har vi set før, men den er uden tvivl et kig værd, for vi bliver først taget en tur tilbage i minderne, og derefter ser vi et godt klip af mulighederne med Super Mario Maker.

Nu da vi er i gang med at se god video til Super Mario Maker, så syntes vi lige i skal se denne her også, for der ser vi hvor utrolige mulighederne bliver med Super Mario Maker. Denne video er taget ved et event der for nyligt blev afholdt, og det er meget underholdende at se denne nye bane, der er lavet med Super Mario Maker.

Super Mario Maker udgives den 11. September til Wii U.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment