Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Nyt Battlefield i efteråret og Anthem udsat til 2019

 

0
Posted 31. januar 2018 by

EA CFO Blake Jorgensen har forklaret Wallstreet Journal at Anthem ikke er forsinket men at man fra EA’s side ikke ønsker at udgive sammen med et nyt Battlefield som kommer i efteråret. Det er DICE der står bag selvom der ikke er hverken en titel eller meget andet information. Samtidig er det afsløret at der kommer mikrotransaktioner til Battlefront II inden for de kommende par måneder. Derudover har EA været stille omkring Star Wars Battlefront II som er langt under forventningen til til indtjening.

Du kan finde detaljer i denne PDF.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment