Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Nyt billede af Dual Shock 4 til PlayStation 4

 

0
Posted 16. februar 2013 by

Selvom det først er d. 20 februar kl.23.59  Sony forventes at præsenterer den nye PlayStation 4 så er det første billede at det som virker som den rigtige Dual Shock 4 dukket op. Tidligere på ugen er der vist billeder af det som virker som en prototype (se nedenfor) som stadig ikke havde den ergonomi som vi kunne ønske i det færdige produkt.

ps4 controller text

Kigger vi nærmere på billedet er det flere nye elementer. Der er blevet lavet plads til et touchpad midt på kontrolleren, og på forsiden er der et lysende område som giver PlayStation Move funktionalitet. Start og Select knapperne er flyttet til siden og det er lidt svært at se på billedet om de er en del af touchpad’en eller de faktisk er selvstændige knapper. Der er også en lille højtaler og et jackstik som nok skal benyttes til et hovedsæt. De to analoge pinde har fået fordybninger hvilket har været tiltrængt samtidig med at kontrolleren virker en anelse større. Selvom der ikke er nogle billeder fra aftrækker- og skulder-knapperne så forlyder det at disse også har fået et design som er mere ergonomisk.

ps4 devkit controller

PS4 Prototype kontroller

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment