Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Nyt Dissidia Final Fantasy annonceret

 

0
Posted 11. april 2015 by

På en lukket konference har Square Enix annonceret et nyt Final Fantasy spil.

Det bliver Dissidia Final Fantasy, som først og fremmest vil ha fokus på en Arcade version.

Men når det så er sagt, så er det her det bliver en smule spændende, for det bliver et samarbejde mellem Team Ninja og Square Enix, og den havde man nok ikke set komme, men vi kan love jer, at vi glæder os.

Vi kan lige starte ud med at dele den første trailer der er frigivet:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Vm_ZcdhHrdk&w=640&h=360]

Denne nye version af Dissidia Final Fantasy vil først have en udgivelse i Japan her til efteråret i år, men det leder os så til det mest spændende twist i denne nyhed:

Sony er også indblandet i dette projekt, fordi de arkade maskiner der køre dette spil, de er baseret på en Playstation 4 hardware, så mon ikke vi vil få en mulighed for at se Dissidia Final Fantasy på Playstation 4 ?

Team Ninja har meldt ud, at det vil være en eksklusiv titel på arkade maskinerne i 1 år, men der er ikke nævnt noget der efter, så alle døre er åbne kan vi love.

Tror i på en Dissidia Final Fantasy på Playstation 4?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment