Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Nyt indhold og prisreduktion til Star Wars: Jedi Challenges

 

0
Posted 14. februar 2018 by

Så er den her! Star Wars: Jedi Challenges’ første indholdsopdatering, der kan downloades gratis via Star Wars: Jedi Challenges mobil-appen, som er tilgængelig i App Store og på Google Play. Med inspiration fra Star Wars: The Last Jedi filmen, byder indholdsopdateringen på nye karakterer, kampe med lyssværd og gameplay niveauer på planeten ’Crait’ – som set i filmen.

Opdateringen tilbyder blandt andet muligheden for lyssværdsdueller med to ’Praetorian Guards’ på samme tid; tre nye Strategic Combat niveauer; og introduktionen af ’Porgs’ for første gang inden for augmented reality i form af in-game belønninger.

Star Wars: Jedi Challenges er tilgængelig på https://www3.lenovo.com/dk/da/jedichallenges/ eller hos udvalgte forhandlere til en reduceret vejledende pris på 999 DKK.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment