Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Nyt Xbox Live omdømme system påvirker matchmaking

 

0
Posted 17. juni 2013 by

Der kommer drypvis stadig flere informationer om Xbox One. Senest kan man på Major Nelsons blog læse om det nye system til omdømme. Dit omdømme bliver ikke alene baseret på vurdering fra andre, men også om du er blevet mutet i en multiplayer session og antallet af klager sammenlignet med den tid du spiller online.

Du kan med det samme se en anden brugers omdømme i det nye system der kaldes SmartMatch. Det deles i tre områder hvor grønne kan spille med alle, mens spillere som får så dårligt omdømme at de får betegnelse “Avoid Me” (Undgå Mig) kun kan matchmake mod andre der har samme omdømme.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment