Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Og de to gratis titler til Capcom Arcade Cabinet er….

 

0
Posted 16. april 2013 by

Da Capcom Arcade Cabinet blev annonceret var der to yderligere unavngivne bonus spil på listen til alle som købte samtlige spil enten enkeltvis eller i de forskellige pakker. Nu er sløret løftet for de to spil. Den første er 1943 Kai som er en forbedret version af den klassiske WWII shooter, der tidligere kun er udgivet i Japan. Det andet spil er Vulgus der er det første arcade spil udgivet af Capcom. Dermed har du mulighed for at føle historiens vingesus når de sidste titler udkommer i morgen.

 

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment