Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Okami HD annonceret

 


0
Posted 13. september 2017 by

Der har været snak i krogende angående en ny version af Okami skulle udgives. Men indtil nu har det ikke været officielt.

Men nu har Capcom oppet sig, og endelig meldt ud at Okami HD udgives. Og ikke nok med de har gjort nyheden officiel, så får vi både en ny trailer og udgivelses dato.

Hvis Okami HD traileren gjorde du bare må eje det spil, så sæt X i kalenderen den 12. December, for der udgives Okami HD på Playstation 4, Xbox One og PC.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment