Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Opsamling på dagens Nintendo Direct Mini

 


0
Posted 11. januar 2018 by

I dag har der været afholdt et Nintendo Direct Mini. Der er mange godter i dette Nintendo Direct Mini, og vi vil hermed samle op på det.

I kan se et samlet overblik over hvad der blev annonceret og vist frem i traileren der er vedhæftet nyheden her. Men vi vil også dele et lille sammendrag af det så I får datoer og det hele med.

Det samlede overblik ser så ledes ud:

Man må sige at der var meget godt under dette Nintendo Direct Mini, så det er næsten svært at vælge hvad man mest ser frem til.

Hvilken titel ser I mest frem til?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment