Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Få dit ansigt med i Assassin’s Creed Black Flag

 

0
Posted 27. juni 2013 by

Hvis altid har ønsket at være en del af et spil så kan du på websitet defyhistory uploade dit billede der så bliver en del af et stort maleri der indgår i historien i Assassin’s Creed Black Flag. Der bliver plads til 137 fans i oliemaleriet der produceres på skolen Beaux-Arts i Paris. Billedet bliver senere udstillet i  Musée de la Marine fra 4. november til 3. december. Har du tilmeldt dig thewatch har du nok allerede set konkurrencen.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment