Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Prøv Ghost Recon Wildlands PvP mode

 


0
Posted 14. september 2017 by

Vi har tidligere skrevet om Ghost Recon Wildlands vil få en ny PvP mode. Nu er den lige på trapperne, og alle kan prøve den af.

Der kommer nemlig en åben beta for den nye PvP mode i Ghost Recon Wildlands. Og denne åbne beta vil alle kunne deltage i. Den skal bare downloades på de online spil butikker på diverse platforme. Den skulle gerne kunne downloades fra den 19. September, og man kan spille den fra den 21. – 25 September, så der er massere af tid til at prøve kræfter med denne PvP mode.

Har man Ghost Recon Wildlands, så vil der i samme periode komme en opdatering, så man automatisk får denne game mode. Så har du spillet skal du bare opdaterer det, så er du med på moden som man siger.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment