Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Concrete Genie ser farvestrålende ud i ny gameplay video

 


0
Posted 11. december 2017 by

PixelOpus er et af de mindste udviklere under Sony’s paraply. På trods af det, har udvikleren store ting at fortælle om deres kommende tredje-person action-eventyr spil Concrete Genie.

Spillet blev annonceret for ikke så længe siden under Paris Games Week. Men nu er der lidt mere at se, end bare en trailer. PixelOpus havde taget en demo af spillet med til PlayStation Experience i weekenden og sikke et syn!

Concrete Genie historie handler om knægten Ash, der er udsat for mobberi. Han jagtes af bøller rundt i en by, der ikke kun er blevet tom og forladt, men også grå, kedelig og forurenet. Ash vil med sine værktøjer og kunstneriske snilde, gøre byens vægge og bygninger levende igen.

I videoen ser vi hvordan Ash kan tegne og male overalt på byens overflader. Haver og skove dukker op med en strøg fra hans penslen. Søde monstre og livsformer kan vækkes til live og vil følge Ash på hans vej med deres AI.

Concrete Genie er på vej eksklusivt til PS4 i 2018

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment