Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

PUBG runder endnu en milepæl

 

0
Posted 12. oktober 2017 by

PlayerUnknown’s Battlegrounds er spillet der slår den ene rekord efter den anden. Denne gang er det ikke en rekord vi taler om, andet end en intern rekord/milepæl for spillet.

Man kan nemlig gå ind og se hvor mange Steam kontoer der har købt PlayerUnknown’s Battlegrounds, og vi må erkende at det er ret vildt. Spillet har nemlig rundet hele 16 millioner solgte kopier, hvilket er en ret vild bedrift.

I skrivende stund er spillet solgt 16.056.018 gange!

Er du en af dem som har fået PlayerUnknown’s Battlegrounds til at runde denne vilde milepæl?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment