Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

PUBG spilles i mindre omfang end sidste år

 

0
Posted 18. februar 2018 by

Det skal ikke være nogen hemmelighed at Playerunknown Battlegrounds var et af de største og mest streamede spil i 2017. Men nu er spillet allerede på vej den anden vej ser det ud til.

Steamed har lavet en lille rapport med hensyn til hvor mange der har spillet Playerunknown Battlegrounds, og hvor mange der spiller det nu. Så som det ser ud, har spillet været helt oppe på 2.5 – 3 millioner spillere sidste år. Nu her i Februar måned er det nede omkring 1.7 millioner spillere hvilket stadig er meget flot.

Grunden til dette skal nok findes i, at nogle måske også prøver spil som Fortnite af. Med nye tiltag i Playerunknown Battlegrounds, så kan det nemt vende skuden igen, så vi ser slet ikke PUBG´s dage som talte, nærmere tvært imod.

Spiller du stadig Playerunknown Battlegrounds?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment