Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Puppeteer historie trailer og vores helt egen montage fra spillet

 


0
Posted 4. april 2013 by

Puppeteer, eller på dansk Dukkeføreren, er en titel som eksklusivt udgives til PlayStation 3. Sammen med Rain var det en af de titler der blev præsenteret på GamesCom 2012. Den er tydeligt inspireret af LittleBigPlanets karakteristiske stil og forgår i et magisk teater.

Her er drengen Kutaro blevet bortført af den onde Bear King til et dystert slot og blevet forvandlet til en dukke. Bear King bider hovedet af Kutaro som opdater en magisk saks som kan hjælpe ham med at finde sit hoved og vejen  tilbage.

Puppeteer er sat til at udkomme i september i år. Vi har også modtaget  fraklip, det kaldes også b-roll, hvor vi har lavet en lille montage med de to kostumer Ninja og Knight (ridder), sammen med mere gameplay.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment