Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Rail Nation åbner for danske spillere

 


0
Posted 24. juni 2013 by

Der er ikke noget som tog. Det har både i naturlig størrelse og som modeller altid fascineret. Nu kommer Rail Nation der er et gratis browser baseret spil. Det er tyske Travian Games der sammen med  Bright Future (dem bag FIFA Manager 13) der bringer tog til en skærm nær dig. Du finder den åbne beta af spillet via deres hjemmeside http://play.rail-nation.com rigtigt god fornøjelse.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment